• Open landschaps interieur
    De Pro voor uw buro!
  • ontvangstruimte
    De Pro voor uw buro!
  • Vergaderen in stijl
    De Pro voor uw Buro!

Kantoorprofi uw one-stop-shop voor het bedrijf!

Over KantoorProfi

Wij stellen ons graag even voor. Ervaring, productkennis en oplossingen op lange termijn. Met deze waarden in het achterhoofd heeft Kantoorprofi zijn sporen, zowel nationaal als internationaal, verdiend.

Kantoorinrichting op uw maat! Tergelijkertijd zijn we meer dan dat. Naast werkplekken,bureaustoelen, kasten, magazijnproducten hebben we ook een groot gamma kantoorartikelen op onze webshop. Kijk eens op www.buroproshop.be naar ons uitgebreid gamma! Vandaag besteld de volgende dag geleverd.

Dit in combinatie met een breed aanbod aan producten en diensten, maakt van Kantoorprofi uw
"one-stop-shop" voor al uw aankopen voor kantoor en bedrijf! 

Alvast bedankt voor uw interesse. Wat kunnen we voor u doen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Inrichting

Van elke lege ruimte maken wij met kennis van zaken een aangename werkplek. Van bureau, over ergonomische stoel tot opbergen en klein kantoormateriaal. Wij steken het in elkaar, steeds met uw wensen als leidraad.

BuroProShop

Dankzij onze online webshop: www.buroproshop.be kunnen wij ruim 35.000 artikelen binnen 24 uur bij u geleverd hebben. Voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis.
Wekelijks nieuwe producten op de webshop.
Franco levering in gans Belgë vanaf 50 euro ex BTW

Diensten

Maar ook voor o.a. het herstofferen van stoelen, advies over ergonomie, advies inrichting magzijn, ... kunt u bij ons terecht.

Kantoorplanner

De snelste manier om zelf uw kantoor in te richten! Swan kantoorplanner

Door deze website te bezoeken, deelt u uw persoongegevens met Kantoorprofi. Kantoorprofi gebruikt cookies die haar toelaten u te contacteren om u verder te begeleiden bij het maken van de juiste keuze uit het brede gamma aan kantoormaterialen en - benodigdheden. Kantoorprofi brengt u ook op de hoogte van de lopende promoties en van de nieuwe artikelen die u zouden kunnen interesseren. De gegevens worden steeds verwerkt overeenkomstig ons privacybeleid.