• KantoorProfi BelgiĆ«
    De pro voor uw buro!
  • KantoorProfi BelgiĆ«
    De pro voor uw buro!

Kantoorprofi uw one-stop-shop voor het bedrijf|uw totaalleverancier voor elk project.

Over Profi

Wij stellen ons graag even voor. Ervaring, productkennis en oplossingen op lange termijn. Met deze waarden in het achterhoofd heeft Kantoorprofi zijn sporen, zowel nationaal als internationaal, verdiend.

Kantoor- en projectinrichting in combinatie met een breed aanbod aan producten en diensten, maakt van Kantoorprofi uw ‘one-stop-shop’ voor kantoorbenodigdheden. Van potloden en slijpers tot volledige kantoorinrichting. Van ontwerp tot realisatie - met Kantoorprofi haalt u een ervaren professional in huis.

Alvast bedankt voor uw interesse. Wat kunnen we voor u doen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Inrichting

Van elke lege ruimte maken wij met kennis van zaken een aangename werkplek. Van bureau, over ergonomische stoel tot potlood. Wij steken het in elkaar, steeds met uw wensen als leidraad.

BuroPROSHOP

Dankzij onze online BuroPro-Shop kunnen wij ruim 30.000 artikelen binnen 24 uur bij u geleverd hebben. Voor 19.00 uur besteld, is morgen in huis.

Diensten

... Maar ook voor o.a. het stofferen van stoelen, grote of kleine verhuizingen (en montage), advies over ergonomie, het grafisch ontwerp van een huisstijl, ... kunt u bij ons terecht.

Kantoorplanner

De snelste manier om zelf uw kantoor in te richten! Swan kantoorplanner